[ad_1]
ارسلان حیدری رییس هیات مدیره کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی هرمزگان صبح امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بندرعباس اظهار داشت: با همکاری دبیرِ خانه کارگر توانستم برای بازنشستگانی که در صف نوبت قرار میگیرند اتاق تکریم در نظر بگیریم.
وی افزود: همچنین نفراتی مستقر شدند تا زمان حضور پزشکان به صورت ماهیانه در اختیار بازنشستگان قرار بگیرد و نوبتدهی نیز به صورت تلفنی انجام میشود.
رییس هیات مدیره کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی هرمزگان تصریح کرد: شعبههای تامین اجتماعی در بعضی از مناطق نظیر میناب و رودان در شان بازنشستگان نیست.
حیدری ادامه داد: درمانگاه تامین اجتماعی برخی شهرستانها تنها در ساعت اداری فعالیت دارد و یک پزشک به تنهایی هم کار دندانپزشکی و هم معاینه داخلی را انجام میدهد.
وی اضافه کرد: ۶۵ درصد بازنشستهها زیر ۱۰ میلیون تومان حقوق میگیرند و از جاسک تا بندرعباس هیچ بیمارستان تامین اجتماعی وجود ندارد.
رییس هیات مدیره کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی هرمزگان گفت: بیمه تکمیلی که شخصا آن را بیمه تحمیلی میدانم موارد مورد نیاز بازنشستگان را پوشش نمیدهد.
حیدری افزود: از همه رسانهها تقاضا دارم صدای ما باشند و خواستار ان هستیم که اجازه دهد از امکانات سازمان تامین اجتماعی استفاده کنیم و به دنبال بیمه تکمیلی نباشیم و یا اگر برایشان مقدور نیست حداقل اجازه دهند بازنشستگان خودشان قرارداد بیمه تکمیلی را با کسانی که واقعا خدمات ارائه میدهند ببندند و این مسئله تحمیلی نباشد.
وی افزود: هشت کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی در استان هرمزگان در هرمزگان وجود دارد که به جز بندرعباس مابقی کانونها مکان را ندارند و از مدیرکل تامین اجتماعی هرمزگان خواستاریم در سازمان تامین اجتماعی مکانی در اختیار قرار بگیرد.
انتهای پیام/۸۸۰۵۰
[ad_2]
Source link
Leave a Reply
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.